Моден клуб в София

Музика под водата

Случвало ли ви се е да да сте на море, спа или басейн, съзерцавайки лазурното небе, под прекрасния свеж полъх на вълните и да ви се прииска да може да слушате любимата си музика?

Не без известен факт, е че в много почивни комплекси, гостите могат да се радват на прекрасни и успокояващи звуци, докато се наслаждават на подводен масаж, но все пак допирът с музиката не е същият, като при истински mp3 player.

За любителите на водните спортове вече има решение. Компанията Speedy, специализирана предимно в производството на аксесоари за плуване, създаде първият по рода си подводен mp3 player. Пространството за музика е около 4GB, което е достатъчен капицет, за да се поберат всички релаксиращи и предразполагащ към почивка мелодии, които иначе бихте пуснали, докато сте под душа.

Цветовата гама на плеърите е сравнително богата, те могат да се намерят в синьо, розово, зелено и жълто.
В момента освен Speedy и други компании, като Maxell, също последваха примера й. По този начин цените в зависимост от марката предоставят за любителите голяма достъпност.

За съжаление устройството не е много популярно у нас и не може да бъде намерено във веригите за техника, но както се казва в Интернет има всичко.

Не малко са специализираните сайтове, който предлагат този продукт заедно с гаранция към него, така че може да бъдете
сигурни в това, че парите ви няма да отидат на вятъра.

Сега не ви остава нищо друго, освен да се отдадете на хубава музика под слънчевите лъчи и приятния полъх на летния бриз и то без да се безпокойте, че любимия ви плеър може да бъде повреден.