Моден клуб в София

Назад във времето за един следобед

Случвало ли ви се е някога да пожелаете да завъртите лентата и да се върнете назад, за да усетите духа на миналия век и по-конкретно епохата на красивите френски костюми, перлени бижута и нежни обувки, като от филма “Midnight in Paris” на Уди Алън?

За разлика от Оуен Уилсън на нас няма да ни се налага да преминаваме във времето по мистериозен начин, но ще можем да се пренесем в красивата епоха на суинга, чрез Винтидж парти, което ще се състои тази седмица в събота 20 юли пред Народната библиотека.

Събитието ще бъде в типичните за периода градински партита, като дамите ще имат възможност да се почувстват, като героини от книгата на Скот Фиджералд-”Нежна е нощта”, преобличайки се в типичните за периода рокли, красиви бижута и прически.

Сред прохладен въздух, на фона на вековните дървета в наскоро реставрираната градина зад библиотеката, посетителите ще се потопят в атмосферата на Jazz, Swing, Rock and Roll. Специално за това събитие, организирано от Smugglers Swing Club, ще има специален Винтидж будоар, където дамите да се преобразят, като звезди от холивудски филм.
Освен всички изненади, ще има и колички със сладолед и захарен памук в автентичен за епохата стил. Те заедно със свежи коктейли ще се погрижат за доброто настроение на гостите.

За любителите на френския стил, ще бъдат разположени бутици с аксесоари и дрехи, от които ще имате възможност да закупите нещо за спомен. В основата на партито е пикник, но не се притеснявайте за одеялата, защото на място ще може да намерите такива. Най-голямата изненада е прожекцията на класически черно-бял филм.

Ако се питате колко ще бъде входа, към това омагьосващо ни място отговора е СВОБОДЕН. Най-хубавото е че ще може да заведете своите домашни любимци, ако са възпитани добре. Единственото, което трябва да вземете със себе си е усмивка и добро настроение.